sreda, 8. februar 2017

NAŠA MAKII DOGODIVŠČINA

Stopi za trenutek z nami..v mesto polno domišljije in norih dogodivščin..to je mesto MAKII. Barvit in pisat svet, čisto takšen kot si ga želiš. Najbolje bo, da gremo s kolesom, tako bomo hitrejši in si bomo lahko ogledali velikoooo stvari. Pripravljeni?? GREMO!

Pri prvem semaforju najprej naletim na rdečo luč..STOJ..rakovica po zebri prečka cesto..pogledam levo..pogledam desno..ok lahko nadaljujem. Želim si v park, tam imajo najbolj kul tobogan, peskovnik velik kot ribnik, pa še ristanc se lahko gremo..JUPIIII

Igranje nas utrudi, naši trebuščki pa lačno sanjajo vroči hot-dog. Pri pujsu Zlatku to ni nobena težava..pridi, prvi je zastonj :) Vmes še skoči poslušat koncert, na Rožni ulici pa se lahko preizkusiš v uličnih plesih..JAA VSE TO IN ŠE VEČ LAHKO POČNEŠ. Na poti pa pazi, da ne podreš bika na kotalkah ali da te slučajno ne povozi slon ( je nov voznik in še ne obvlada najbolje )

AMPAK HEJ..TO JE SAMO NAŠA DOGODIVŠČINA. Vi si lahko svojo ustvarite sami..vse kar potrebujete je velika pobarvanka MAKII, barvice v roki in ogromnaaa mera domišljije.

Pobarvanka je super darilo za prijatelja in popolna popestritev sivih deževnih dni.

Najdete jo v spletni trgovini https://silly.si/ 

Pa prijetno barvanje vsem

XOXO


Ni komentarjev:

Objavite komentar